,

Flipover nestelbaar

Elegante, maar toch zeer solide mobiele flipover. De flipover is mobiel en gelijk nestelbaar/inschuifbaar. Zo wordt iedere presentatie een top presentatie en heeft u weinig ruimte nodig voor opslag als de flipovers even niet gebruikt worden.

In verband met de sterk stijgende materiaalprijzen, werken wij momenteel voor sommige producten met prijzen op aanvraag. Voor een geheel vrijblijvende offerte, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Categorieën: ,

Beschrijving

Roestvrijstalen mobiele flipover, welke nestelbaar of inschuifbaar (ruimte besparend!) is en voorzien van 4 zwenkwielen, waarvan 2 geremd.

Met deze elegante en toch zeer solide flipover, steelt u de show tijdens een presentatie of training. De flipover is voorzien van een handig pennenbakje. Het papier kan opgehangen worden aan 2, speciaal voor dit doel gemonteerde, bevestigingshaken.

De flipover is nestelbaar of inschuifbaar. Dit werkt ruimte besparend tijdens opslag en transport. Roestvrijstaal en slijtvast. Ideaal voor verhuur, evenementen en scholen.

Specificaties

  • Frame roestvrijstaal type 304
  • Bord plexiglas 5 mm melk wit
  • Voorzien van 4 zwenkwielen, waarvan 2 geremd
  • Afmeting bord: 650 mm breed x 1000 mm hoog
  • Afmeting compleet: 700 mm breed x 1960 mm hoog x 610 mm diep (voet)

Alternatieve zoekopdrachten: flip-over

Extra informatie

Afmetingen 61 × 70 × 196 cm
Winkelwagen