Over ons

Ons verhaal

Over ons

Specialisatie

Dankzij onze specialisatie weten wij wat van belang is in uw markt: de producten moeten “hufterproof” zijn, eenvoudig te transporteren en zo min mogelijk ruimte in beslag nemen tijdens transport. Zo zijn nagenoeg al onze producten demontabel, nestelbaar, inklapbaar of mobiel, waardoor ze makkelijk te transporteren zijn. Andere producten zijn juist ontwikkeld om uw eigen producten te beschermen, waarmee niet alleen de technische levensduur van uw product wordt verlengd, maar uw product er langer als nieuw uit blijft zien. 

Maar een product dat tegen een stootje kan, moet er ook stijlvol uitzien. Daarom besteden wij veel aandacht aan de afwerking van onze producten, zelfs onze transportkarren. Want onze producten zijn uiteindelijk uw visitekaartje! 

Hufterproof
en direct van de fabriek

Over ons

Direct van de fabriek

Hoewel het lijkt of tegenwoordig alles van ver weg komt, of alles van een lopende band afrolt, worden heel veel producten door echte mensen bij u om de hoek gemaakt. Veelal omdat de markt gewoon niet groot genoeg is of omdat flexibiliteit gewenst is. Ook bij ons worden de meeste producten “gewoon” nog door echte mensen gemaakt. Andere producten worden (deels) geautomatiseerd geproduceerd.

Neem een kijkje bij ons binnen

Nieuwsgierig hoe het er bij ons aan toe gaat? Neem dan een kijkje bij ons binnen. Dat kan door onze showroom te bezoeken (maak van tevoren even een afspraak) of gewoon vanuit je luie- of bureaustoel onderstaande video te bekijken

Winkelwagen